Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies
Fasádní penetrace
Kategorie:  Venkovní fasády | |    | Komentáře: 1 | Zobrazeno: 176
  1. Prosím o doporučení vhodné penetrace na stávající fasádu. Jak před nanesením postupovat? A jako vrchní barvu mi doporučíte? S Vaší značkou jsem byl vždy maximálně spokojený, proto si nechám poradit. Děkuji.
    Jindřich Roubíček,2024-03-06 22:09:37 +01:00
  2. Dobrý den, pane Roubíčku,

děkujeme za dotaz.

Pro penetraci fasády před nátěrem je ideální SPS Impregnační nátěr. Produkt zastaví nadměrnou savost podkladu, je vysoce koncentrovaný a zvyšuje přilnavost vrchní vrstvy. Jedná se o hloubkovou penetraci.

Před aplikací penetrace je vhodné plochu očistit, příp. omýt čistou vodou (nepoužívat ale tlakové mytí - wapku, mohlo by dojít k poškození fasády). Pokud nejsou na fasádě trhliny nebo praskliny, které by bylo nutné vyspravit, lze poté nanést penetraci v jedné vrstvě.

V našem sortimentu naleznete dva typy fasádních barev s mimořádnou odolností. Prvním typem je prémiová SPS Silikonová fasádní barva, druhým typem je SPS Fasádní akrylátová barva. V případě zájmu se na mě prosím obraťte, rád s Vámi vyberu vhodný typ.

Pro tyto produkty také nabízíme možnost zapůjčení vzorníků.

S pozdravem,

Bc. Michal Petrů
    SVK Barvy s.r.o.
    tel.: 723 473 816
    ,
  3. Přihlaste se, chcete-li přispívat do fóra.

Nahlásit příspěvek

Napište důvod

Přihlásit se | Podmínky používání fóra | Nápověda

Změnit nastavení cookies